qp-emblem


мАбила — для писателей

Пост на тему

Всего по теме:

Новое по теме:

Скрыть информацию о теме

PokerStars для Android

Операційна система Android вже захопила більш ніж 60% частки ринку мобільних пристроїв і продовжує тиснути продукцію бренду Apple. Перш за все, цю операційну систему використовують Samsung, HTC, Sony. Статистика ринку iOS та Android демонструє, що Androidє лідером у багатьох аспектах. Недивно, що покер-руми піклуються про своїх мобільних гравців і роблять гру в покер на Android можливою.

[http://a1723.phobos.apple.com/us/r1000/061/Purple/v4/d8/a2/ea/d8a2ea30-fb0a-883f-325f-7bfcf7ca3a9a/mzl.xcdglsws.png]

Як завантажити PokerStars на Android

Для того, щоб розпочати завантаження PokerStars на планшет або телефон з операційною системою Android і мати можливість грати на реальні гроші, вам треба лише зайти на мобільний розділ сайту PokerStars, обрати необхідний файл і завантажити його на ваш мобільний пристрій.
Можливо, після завантаження вам доведеться розкрити завантажений файл в ручному режимі. Далі необхідно запустити встановлення. За деякий час ви зможете знайти на екрані ярлик PokerStars, за допомогою якого тепер ви зможете грати в онлайн покер на мобільному пристрої з операційною системою Android будь-де.
Якщо раніше ви вже грали в покер-румі PokerStars, хоча б у безкоштовному режимі, ви можете використати ваш обліковій запис (логін і пароль). Якщо ж ви ніколи не грали на PokerStarsраніше, спочатку вам буде необхідно зареєструватись. Робиться це у прості п’ять кроків. Вам треба лише:

1. Обрати країну.
2. Ввести свою електронну адресу.
3. Придумати логін, який вам буде легко запам’ятати.
4. Придумати складний, але логічний саме для вас пароль.
5. Зазначити, звідки ви дізнались про PokerStars – цей пункт не має жодного значення.

[http://resources.pokerstrategy.com/2012/10/14/PSNL_5.png]

Введення маркетинг-коду

Щоб мати можливість грати кожного тижня в румі PokerStars з призовими $55-$111, після реєстрації протягом години обов’язково вкажіть маркетинг-код IGRAPOKER. Для цього відкрийте меню PokerStars і перейдіть до розділу «Налаштування та інструменти» => «Обліковий запис».

Каса в PokerStarsна Android

Поповнювати гральний баланс та виводити гроші можна лише за допомогою програми для гри на комп’ютері або спеціальної «веб-каси», яку можна викликати простим натиском на кнопку «Каса». Фактично гравець може поповнювати рахунок та знімати гроші в будь-який час і будь-де за допомогою свого мобільного пристрою.
Введення грошей за допомогою спеціальних грошових систем (WebMoney, QIWI гаманець, карти Visa и MasterCard, Neteller та ін.) дає можливість розпочати реальну гру, отримати бонус на депозит та приймати участь у різних акціях з урахуванням фріролів, до яких мають доступ лише депозитори. При зарахуванні на рахунок $20 і більше вкажіть бонусний код FREE20 – і ви отримаєте додаткові $20 на свій рахунок без будь-яких умов. У випадку, якщо ви бажаєте внести більше, за допомогою кода STARS600, що є дійсним для перших трьох депозитів, ви можете отримати до $600.

Перше враження про PokerStars на Android

Розпочати варто з того, що мобільний додаток PokerStarsдля Android має дуже приємний інтерфейс. Це помітно вже на стартовому екрані і зберігається всюди – на столах, у лоббі. Стартовий екран дуже зручний і, водночас, стильний. Він зроблений у вигляді грального столу, поряд з яким стоїть один з гравців професійної команди «PokerStarsTeam». Щоб зареєструватись або увійти до вже існуючого облікового запису, треба натиснути кнопку «Вхід» (Login), яка розташована в нижній частині крану, та ввести свої дані. У верхній частині екрану можна бачити кількість гравців, які знаходяться онлайн, а також кількість доступних столів.

[http://resources.pokerstrategy.com/2012/05/11/Picture_001.png]

Вибір гри в PokerStars на Android

На сьогоднішній день лоббі мобільного PokerStars пропонує такі типи гри:

- Zoom;
- Кеш-гра;
- Спін-енд-гоу;
- Сіт-енд-гоу;
- Турніри.

Поговоримо трохи про кожен з них.

Zoom

Це швидкий покер – скинув карти і одразу отримав інші, відпочивати або зволікати нема коли. Найприємніший момент тут – постійний процес прийняття рішень. Тут пропонується обмежений вибір варіантів покеру та лімітів гри, але якщо говорити про найпопулярніший Техаський холдем, то з ним все чудово. За різними оцінками від 45% до 55% роздач відіграється саме у Zoom.

Кеш-гра

Це найбільший вибір гри як в сенсі лімітів і різновидів покеру, так і в сенсі зручності – він найзручніший для початківців: тут дається досить часу для обмірковування кожного ходу і є паузи для відпочинку, поки міркують інші.

Спін-енд-гоу

Це відносно новий формат швидких турнірів на три особи, призовий фонд яких формується випадково і складає від 2 до 3 000 бай-інів. Зрозуміло, що найчастіше буває два, і тоді досягти успіху на дистанції в цій лотереї (на початку гравці мають по 500 фішок) майже неможливо. Однак азартні люди полюбляють такий вид покеру, оскільки PokerStars – це професійна компанія, яка не робить помилок з нововведеннями.

Сіт-енд-гоу

В цих турнірах гра починається з того моменту, коли назбирається необхідна кількість учасників – як правило, за одним столом має бути 6-9 осіб, але бувають і багато столові до 180 гравців. З одного боку, це турнірна гра, а з іншого вона має всі плюси кешу – турнір швидкий і завжди є можливіст вщяти паузу, на відміну від більш довгих класичних багатостолових турнірів.

Турніри

Класичні багато столові турніри на будь-який смак та гаманець від фріролів до «SundayMillion» проходять на PokerStars в найширшому асортименті і досяжні без будь-яких обмежень для всіх гравців на Android. Едине, що необхідно мати – це час, а також гроші на бай-ін, хоча фріроли проходять і без них, але там необхідно мати квиток для реєстрації. Турніри – це найреальніший спосіб виграти багато за мінімальний внесок, але треба розуміти, що навіть якщо ви хороший гравець, то кількість нульових виступів може бути достатньо великою. Для участі в турнірах обов’язково треба мати запас капіталу.

[http://edge1.pokerlistings.com/assets/photos/PokerStars-Mobile.jpg]

PokerStars для Android у підсумку

То що ми маємо? Таким чином, PokerStars для Android можна дійсно назвати одним з найкращих додатків мобільного покеру на сучасному ринку. Він має приємний інтерфейс, гідний функціонал і великий вибір ігор (як на гроші, так і різних фріролів і бонусів).



02.03.2015 16:09

Запись отредактирована i_chelpan 02.03.2015 в 17:02

Для того, что бы комментировать или отвечать на вопросы, необходимо авторизоваться. Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь прямо сейчас.