qp-emblem


мАбила — для писателей

Эксперты по теме

Пост на тему

Проблемы у Киевстара в Крыму

[https://pbs.twimg.com/media/BuwKXzqIQAEEVUm.png:large]
Информация официальная из пресс-релиза компании. На сайте Киевстара информации еще нет.
В текстовом виде:
Шановні колеги! Термінове повідомлення «Київстар».
Інформуємо, що сьогодні в офіс «Київстар» у місті Сімферополь увійшла група озброєних людей, Вони попросили працівників «Київстар» залишатися у приміщенні, і, зі слів нашого персоналу, почали встановлювати власну апаратуру на телеком обладнання компанії. Через це «Київстар», діючи в інтересах інформаційної безпеки своїх абонентів, фізичної безпеки персоналу, та цілісності роботи мережі, вимушений тимчасово припинити надання послуг зв’язку в Криму, унеможливлюючи таким чином будь-які противоправні дії, що можуть вплинути на мережу і її безпеку. «Київстар» повідомив про це НКРЗІ, та чекає від Національної комісії з регулювання зв’язку та інформатизації України інструкцій щодо подальших дій.

Запись отредактирована Youstas 11.08.2014 в 17:40

Youstas

Youstas информирует

Комментарии

  • Afterstudy

    Afterstudy

    24.12.2014 14:52   |   #
    Afterstudy портал для аспирантов и молодых ученых
  • leonid2017

    leonid2017

    26.09.2016 11:48   |   #
    В период развития технологий появляются новые возможности в реaлизации доступа конфедициальной информации путем доступа к социальным сетям фейсбук , вконтакте и др. все реализация существует на примере сервисов таких как

    http://www.hakker-rus.com
Для того, что бы комментировать или отвечать на вопросы, необходимо авторизоваться. Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь прямо сейчас.