qp-emblem


мАбила — для писателей

Школярі засвоюють секрети роботи у «Київстар»

«Київстар» розпочав спеціальний пізнавальний проект для учнів шкіл — екскурсії до офісів компанії. Так оператор знайомить підростаюче покоління з цікавими професіями у телеком-індустрії та допомагає зробити вибір роботи у майбутньому.

Освітня ініціатива — екскурсії до «Київстар» — стартувала у жовтні 2012 року. Компанія запрошує школярів на щотижневі екскурсії до відділень та офісів. Гостями компанії можуть стати учні 5-11 класів.
Діти відвідують важливі підрозділи «Київстар» — центри телефонного обслуговування, департамент маркетингу, кімнати для відеозв’язку та інші. Учні дізнаються, як побудована робота телекомунікаційного оператора, що таке мобільний зв'язок і як він працює, люди яких професій працюють у компанії, як розробляються продукти зв’язку та інновації і багато іншого. Одна екскурсійна група складається з одного класу (20-30 учнів) та 2-4 вчителів.

Цей проект — ініціатива робітників «Київстар», які мають дітей-школярів. Екскурсії проводитимуть співробітники-волонтери компанії.
«Визначитись з майбутньою справою свого життя — важливе завдання для школярів. Екскурсії до компаній та на підприємства допомагають побачити зсередини особливості роботи в галузях, — розповідає про проект Наталія Спіріна, менеджер по роботі з персоналом. — Цим проектом ми хочемо показати дітям, що зв'язок — цікава та перспективна сфера. На екскурсії у 2012-2013 роках вже подали заяви 24 київські школи, отже ми очікуємо близько 700 дітей».
Екскурсії відбуваються щоп’ятниці в офісах компанії у Києві та Дніпропетровську, а вже найближчим часом екскурсії до регіонального офісу компанії розпочнуться у Львові. Планується, що проект підтримає решта регіональних представництв, і він триватиме весь учнівський рік 2012-2013.

Запись отредактирована black7 29.10.2012 в 12:27

_KYIVSTAR_

_KYIVSTAR_ информирует

Комментарии

  • jabku

    jabku

    03.11.2012 15:13   |   #
    Класно)) Діти можуть подивитись на майбутнє місце своєї роботи)) Бо де б ти не вчився - знайти роботу за спеціальністю важко, а в київстарі завжди є багато вакансій...
Для того, что бы комментировать или отвечать на вопросы, необходимо авторизоваться. Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь прямо сейчас.