qp-emblem


мАбила — для писателей

Эксперты по теме

екстра гроші.....реальна допомога???!

Як завжди, грошей на телефоні не має. Користуюся київстаром, там є така послуга - екстра гроші. Замовляю. Приходить 10 гривень на бонусний рахунок. Ну думаю круто. Корситувався мабуть декілька днів щедрістю оператора. Аж тут.
Ранок. Поспішаю на співбесіду з приводу роботи моєї мрії. Мабуть). Запізнююся, грошей на рахунку не має, щоб зателефонувати. Гаманець забув вдома. В кишені 20 гривень - 2 відкидаю на маршртку. 18 гривень - зосовую до автомату поповнень. Щасливий та радійний думаю, що зараз зателефоную і все поясню. Облом. Приходить смс, що зараховано 16 грн (2 гривні зїло за поповнення), далі приходить, ще одна смс, що екстра гроші погашено в повному обсязі+гривня за користування послугою. Залишається 5 гривень Набираю номер роботодавця і...в слухавці каже, що на Вашому рахунку не достатньо коштів. Нічого собі, думаю. Приходить, ще одна смс - виявляється, що в мене замовлений якийсь пакет смс, що коштує 5 грн. На рахунку 0 - зате є смс)))))))))))))))))Відіслав повідомлення з вибаченнями.
Як результа - вже 2 місяці працюю. Директор телеканалу, мені й досі згадує мої смс, каже ще ніхто до такого не додумувався.
Для того, что бы комментировать или отвечать на вопросы, необходимо авторизоваться. Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь прямо сейчас.